Deoarece in postarea anterioara am vorbit despre cum sa ne promovam afacerea/brand-ul cu ajutorul hostesselor, vom vorbi un pic despre cum vom sti sa alegem agentia de hostess cea mai potrivita si buna pentru noi.

Iata cateva sfaturi utile si obiective despre cum putem stii care este cea mai buna agentie de hostess.

Exista multe agentii de hostess pe piata, si desi la o prima vedere ar parea ca toate fac acelasi lucru, fiecare se diferentiaza prin calitatea serviciilor, pret, dedicare, pasiune si multe altele.

 

Tarif / Pret hostess

 

Pretul este un aspect important cand vine vorba de alegerea agentiei de hostess si fiind mai multe astfel de agentii, adica automat mai multe oferte pe piata, tindem sa alegem pretul cel mai mic. Da! Evident ca nu trebuie sa platim in plus pentru acelasi lucru, insa este oare “acelasi lucru” atunci cand vorbim de serviciile de hostess ? Gandeste-te ca esti angajat intr-o companie, fiind foarte specializat pe un anumit domeniu, insa aceasta companie iti ofera un salariu foarte mic, automat dedicarea ta pentru acel lucru scade si desi te pricepi foarte bine tinzi sa nu te implici si sa nu depui foarte mult efort in munca zilnica. Asa este in orice domeniu! Pentru ca suntem oameni, tindem sa ne implicam mai mult si sa acordam mai mult interes muncii noastre atunci cand suntem platiti pe masura asteptarilor si pe masura muncii depuse. De aceea, vorbind din propria experienta ( din perspectiva unei hostesse), interesul hostesselor acordat evenimentelor si targurilor difera de la unul la altul, in functie de cat de bine le este apreciata munca.

Totodata, un tarif mai mic, ar putea ascunde neimplicarea coordonatorului de proiect in munca selectarii hostesselor dupa anumite criterii, dar si in invatarea lor pentru a face fata oricarui eveniment, prin traininguri specializate, sau multe alte impedimente ce ti-ar putea afecta ulterior imaginea brand-ului propriu.

 

Atitudinea agentiei fata de hostesse!

 

Dupa cum am spus si mai sus, atunci cand munca ne este apreciata tindem sa ne implicam mai mult in activitatile job-ului nostru si in obtinerea rezultatelor dorite!

Asadar, conteaza intr-o egala masura, atitudinea agentiei si a reprezentantilor ei fata de hostessele in cauza. Aceasta nu ar trebui sa fie nici foarte stricta, nici foarte prietenoasa.

Din experienta de hostess de-a lungul anilor, am observat ca agentiile de hostess nu trateaza deloc in regula hostessele sale, acestea fiind tratate mai mult ca niste obiecte. Desi hostessele intruchipeaza vizualul si o imagine prestabilita, asta nu inseamna ca trebuie sa fie tratate ca atare. Asadar, este bine sa stiti, in urma mai multor cercetari, care este relatia angajator-hostess si in ce mediu se desfasoara.

O relatie potrivita poate motiva hostessele sa isi faca mai bine treaba, obtinand rezultatele dorite!

 

Atitudinea hostesselor

Atitudinea hostesselor fata de potentialii clienti este factorul care ar putea crea ori un impediment, ori un factor pozitiv brandului dumneavoastra. Dupa cum prea bine stim, nu doar frumusetea conteaza!

Hostessele ar trebui sa fie bine trainuite sa aiba o atitudine cat mai pozitiva si corecta in fata clientilor, sa stie sa raspunda intrebarilor acestora cat mai politicos si satisfacator, sa fie capabile sa le dea un raspuns relevant si sa cunoasca limba engleza sau alte limbi straine dupa caz. Mai pe scurt, frumusetea si eleganta trebuie sa se imbine cu inteligenta, creand astfel o campanie de marketing de succes.

Insa, deseori, capacitatile conversationale le putem descoperi doar in cazul unui casting fizic la locatie, lucru care se plateste deobicei in plus fata de serviciile propriu-zise. Daca insa avem nevoie de o alegere rapida putem opta, totusi, la castingul uzual realizat din poze.

 

In concluzie, fiecare aspect conteaza atunci cand trebuie sa alegem agentia de hostess si este bine sa tinem cont de toate pentru a nu avea “surprize” neplacute in timpul evenimentului.

Noi iti oferim cele mai bune servicii de hostess la cele mai avantajoase preturi, avand cel mai bun raport calitate-pret de pe piata. Pentru ca stim cat de important este ca totul sa iasa perfect. Alege agentia Isadora Concept Hostess pentru evenimentele tale.

 

Rezerva hostesse PREMIUM pentru evenimentul tau!