Promovarea afacerii cu ajutorul hostesselor pentru evenimente corporate si targuri

Trăim într-o eră a vizualului în care se pune tot mai mult accent pe imagine, pe conținutul vizual care ne reprezintă brand-ul. Așadar, imaginea creată este cea care contează cel mai mult atunci când vorbim despre un brand, dar nu numai.

 Totodată, putem spune că experiența unei conversații față în față cu clientul nu se poate compara cu nimic. O experiență reală, cu un om real îți poate aduce mult mai multă convingere că produsul/ serviciul este ceea ce cauți decât o simplă reclamă a unui necunoscut. De aceea serviciile BTL (promoții,promoteri, hostess, sampling, campanii publicitare, degustări, demonstratii) au câștigat mult mai mult teren în fața celor serviciilor ATL (spoturi publicitare, bannere etc).

Dar astăzi vom vorbi mai mult despre hostess și agențiile de hostess. Cum ne ajută ele să ne creștem imaginea brandului?  

În cadrul târgurilor de nișă ( târg de turism, târg de imobiliare, târg nautic, târg auto moto, târg de beauty etc.), unde există mulți vizitatori care s-ar putea transforma în potențiali clienți, dar și foarte multe alte firme din aceeași industrie în care activăm, trebuie să ne diferențiem cumva de restul firmelor participante pentru a atrage trecătorii de partea noastră. Astfel că, o campanie bine pusă la punct alături de niște hostesse profesioniste, elegante și care să atragă atenția ar putea avea succes în obținerea rezultatelor dorite. Alegerea hostesselor, dar și a agenției de hostess sunt un aspect foarte important atunci când vorbim despre participarea la astfel de târguri sau la alte evenimente. Deoarece odată alese, ne vom asocia imaginea brandului nostru și a business-ului cu hostessele respective, ele vor fi imaginea noastră, impactul nostru vizual care se va arăta în fața clientului, așa că trebuie să avem mare grijă ca acestea să fie impecabile. De aceea trebuie să ținem cont de faptul că hostessele reprezinta un obiectiv foarte important în promovarea afacerii noastre!

 

Același lucru se aplică în aceeași măsură și pentru restaurante, evenimente corporate, petreceri, expoziții, festivaluri, conferințe, lansări de produse, campanii publicitare etc. Practic, chiar dacă stau doar la intrare, pentru a întâmpina invitații, hostessele sunt primele pe care clientul le observă, primul impact când ajunge la evenimentul nostru, dar și prima persoană cu care conversationeaza, de aceea nu doar frumusețea fizică contează în cautarea si alegerea hostesselor, ci și dacă acestea au competențe conversaționale bine dezvoltate și un grad de inteligență ridicat, pentru a face față oricărei provocări.

 

Promovează-ți business-ul cu ajutorul agenției premium ISADORA CONCEPT HOSTESS. Noi suntem imaginea de care ai nevoie pentru evenimentul tău.Fie ca ai nevoie in Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj, Iasi, Ploiesti, adu-i un plus de valoare business-ului tău.

Pentru o ofertă personalizată, contactează-ne la adresa isadora.hostess@gmail.com

Cere oferta HOSTESS    Vizualizeaza site  Servicii HOSTESS